Töltse le ajánlónkat

Töltse le PDF formátumban a 0% iparűzési adóról szóló információk összefoglalóját!

Kapcsolat

 

Balló Krisztiánnn


2615 Csővár, Madách u. 1

+36 70 946 0740

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 


contact

Újvári Krisztina titkárságvezető | 2615 Csővár Madách u 1

+36 20 246 6996

+36 1 445 2550

+3627/328423

Csővár település

Dokumentumtár

Székhely módosításhoz és cégalapításhoz szükséges dokumentumok egy helyen

Kalkulátor

Számolja ki, hogy mennyit spórolhat székhelye áthelyezésével!

0% IPA

Az Ön településén is 2%-os az iparűzési adó? Tudta, hogy Magyarországon számos településen 0%-os?!

És azt is tudja, hogy ha igénybe veszi az www.ipadomentesszekhely.hu székhely szolgáltatását, gyorsan, könnyen és teljesen legálisan, Ön is azok táborába tartozhat, akik egy fillér IPÁ-t sem fizetnek?

 

Ennek köszönhetően évi több millió forintot spórolhat! Ne fizessen feleslegesen adót!

Tegye át a székhelyét a 0% iparűzési adós Pest megyei településre, Csővárra, a Madách u. 1 alatti irodaházunkba (volt Postaépület), és legálisan ne fizessen ipa-t!

 

Szolgáltatásunk lényege egy egyszerű ügymenet, az ezzel kapcsolatos összes terhet átvesszük Öntől. Cégünk, a Reklámmegoldás Kft. jogszerű székhely-szolgáltatást nyújt Budapest határától 36 km-re, Csőváron, Pest megyében. Ebben a faluban az iparűzési adó alapja 0%, azaz az ide bejelentett cégeknek nem kell helyi adót fizetnie. A 0% iparűzési adó teljesen legális. Önnek nincs más dolga, mint jeleznie a szándékát. A székhely módosítási – 1-2 napos – procedúrát  is mi végezzük  – vállalkozásának címét Csővárra, Madách u. 1-be helyezi át és ettől kezdve 0% adót fizet.

Kik szokták igénybe venni székhelyszolgáltatásunkat?

 • Elsősorban olyan szolgáltató, kereskedő cégek, akik nem helyhez kötött tevékenységet végeznek (pl. szoftverfejlesztő, munkaerő kölcsönző, webáruház, fuvarozó, speditőr, marketinges, megrendelő telephelyén javítást-, oktatást-, szolgáltatást végzők)
 • Akik gyártanak, boltban árulnak, szállást kínálnak, vendéglátnak, tehát helyhez kötött tevékenységet folytatnak ott meg kell osztani a székhely és a telephely között az iparűzési adót.
 • Cégtulajdonosok, akik Pest megyei céget szeretnének, bérlés, és személyzet fenntartása nélkül
 • Cégek, akik bérelnek lakást Budapesten, Pest megyében, de a tulajdonos nem járul hozzá a székhelyként történő bejegyzéshez.
 • Mikrovállakozások, akik meg akarják spórolni az irodafenntartást, vagy nincs rá szükségük.
 • Cégek, akik nem szeretnék a váratlan hivatali megkeresést.
 • Akik az otthonukba bejelentett cégnél nem szeretnék – esetleges kényszerintézkedés esetén – ha keveredne a magán és céges vagyontárgy.
 • Akik nem szeretnék, ha kavarodás lenne a költségelszámolásban a céges és a személyes kiadások között
 • Olyanok, akik főmunkaidőben máshol dolgoznak – az ajánlott levélért nem kell a postán sorba állniuk. A cég székhelyén gazdasági tevékenységet nem kell végezni. Székhelyen iratokat kell átvenni, érkeztetni, esetleg megőrizni.
 • Külföldi állampolgár a cég ügyvezetője (ritkán van M.o.-on) (M.o.-i postázási címet kérünk!

 

Milyen előnyei vannak az Ön számára a székhely módosításnak?

 • Az Ön cége számára az iparűzési adó mértéke 0%-ra módosul, azaz a 0% iparűzési adózású székhelyén nem fizet iparűzési adót
 • Céges gépjárműveire a kötelező és Casco biztosítási díjak jóval kedvezőbbek lesznek, hisz vidéken alacsonyabbak a díjak
 • Ha különböző projektekre pályázik, nagyobb arányú támogatást nyerhet, mivel a vidéki székhelyű cégeknek a legtöbb pályázat esetén nagyobb arányú támogatást adnak.

Mi az előnye Csővárnak más 0%-os iparűzési adós székhelyekkel szemben?

 • A székhelye Pest megyén belül van, ezért minden hivatalos ügyet továbbra is Budapesten intézhet
 • 0%-os iparűzési adó Pesttől 36 km-re, Csőváron, Pest megyében

 

Miért jó a 0% iparűzési adós önkormányzatnak?

 • A településen székhellyel rendelkező cégek, a gépkocsi-flottájuk után fizetendő adót ennek az önkormányzatnak fizetik, melyből az önkormányzatnak az iparűzési adónál nagyobb bevétele származik.

Számolja ki mennyit spórolhat!

Megdöbbentő összeg jön ki, ha utánaszámol, mennyit spórolhat a 0%-os iparűzési adóval.  Ez évi több millió Forint is lehet!

Kalkulátor

 

FONTOS!

 • Minden törvényi előírást betartunk, ami a székhely biztosításához szükséges. Ez a szolgáltatás nem adócsalás!
 • A közhiedelemmel ellentétben ugyanis Ön oda helyezi cége székhelyét, ahová akarja, teljesen legálisan.
 • Tudni kell, hogy nem a bevétel helye határozza meg az adózást! Ipa-t megosztani is csak ott kell, ahol szükséges fenntartani máshol telephelyet/telephelyeket (pl. étterem, bolt, gyár). Ne feledje! Ön pénzt keres azzal, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat!

Bővebben mások kételyeihez és az eddig feltett kérdéseikhez!

 

Mit kell tennie, hogy 0% IPA-t fizessen?

A Pest megyei Csőváron 12 éve nincs iparűzési adó. Amelyik cég átteszi a székhelyét – a mi ügyvédi költségünkön – a csővári irodaházunkba, a továbbiakban nem fizet iparűzési adót.

Nincs semmi tortúra, ha elhatározta, hogy át akarja tenni székhelyét, email-en küldje el a tulajdonosok személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya, társasági szerződés, a kitöltött székhelyhasználati szerződés beszkennelt képét. Ügyvédünk elkészíti (mi költségünkön) a budapesti irodánkban aláírandó okmányokat, és ezzel Ön is belépett az iparűzési adót legálisan nem fizetők táborába.

Részletesen a teendőkről!

 

Még egy jó hír: ha újabb céget szeretne alapítani, azt teljesen ingyen megkapja tőlünk – nem fizet ügyvédet-, közzétételi-, könyvelési-, székhelyhasználati díjat, illetéket.

Bővebb információ az ingyenes cégalapításról!

 

 

Válassza az Önnek leginkább megfelelő szolgáltatásunkat a díjcsomagjaink közül!
Rendelje meg a székhely módosítási és székhely biztosítási szolgáltatásunkat most, és spóroljon több százezer vagy akár több millió Forintot!

Székhely szolgáltatási díjcsomagok megtekintése

 

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba a következő telefonszámokon, vagy a lenti űrlap kitöltésével!

Telefon: +36 70 946 0740